Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

''Οι 50 αποχρώσεις της Βίκυς''


Beyonce - Crazy In Love (Remix 2014) [''Fifty Shades of Grey'' Soundrack] (Lyric video)


50 αποχρώσεις του γκρί...50 αποχρώσεις του Mr.Grey...

Διότι πίσω από την ηδονή και τα φετίχ κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας. . .

One more story (love)...


But Who is finally Mr. Grey?
-<<Are you a romantic>>?

-
Που τελειώνει το πάθος & που αρχίζει ο ρομαντισμός;?

''When Ana comes into his life, she starts to unlock and he begins to open up''..
Και εδώ είναι που επεμβαίνει η καθαρά προσωπική μου άποψη, (Και βέβαια ένας άντρας μπορεί να αλλάξει.. όταν ερωτεύεται μπορεί να κάνει τα πάντα...,για τη μία και εκλεκτή.)
Γιατί, για όσους ήταν στην θετική κατεύθυνση, ας αναθεωρήσουν πως τα ετερώνυμα έλκονται, γιατί για όσους ανήκουν στην θεωρητική κατεύθυνση, αυτοί ήδη ξέρουν, πως τα ετερώνυμα απωθούνται ενώ τα ομώνυμα είναι αυτά που έλκονται...(!!!)Το παραπάνω 'θεώρημα' και σε πλήρη σύγκλιση με τον κανόνα της ταινίας μας: ''κυρίαρχος - υποτακτική'' έχει να κάνει με τις (human)ανθρώπινες καταστάσεις και τις σχέσεις που αυτές διέπουν. Με τελευταίο παράδειγμα τον Mr.Big, της Carrie Bradshaw και η εν ονόματι ταινία μας έρχεται να φωτίσει τον <<Mr. 'Άπιαστο'>> και την ωραιοποιημένη κατάσταση(δεν ξέρεις αν θα καταφέρει, να απομυθοποιηθεί; κι αν καταλήξει απωθημένο -γιατί είναι στη φύση των απωθημένων να εξειδανικεύονται-γιατί τα μεγαλύτερα απωθημένα δεν είναι αυτά που δεν άγγιξες ποτέ, αλλά αυτά που πήρες μια γεύση-)κουβαλάει, θα κουβαλήσει και θα εξακολουθεί να κουβαλάει,(<<-Χαρά στα τσουβάλια σας δίδα..>>)εξαιτίας του ''άπιαστου'', του ανίκανου να ''πιαστεί'', να ''κατακτηθεί''!.. Υπάρχουν όντως άνθρωποι που όχι δεν επιθυμούν αλλά δεν επιδιώκουν το επιθυμητό δέσιμο, διότι πίσω από τη μάσκα του<<μέχρι εδώ, εγώ τέτοιες σχέσεις συνάπτω>>, κρύβεται καθαρά ο φόβος, να μην πληγωθούν. Κι εκεί είναι που εμφανίζεται το κλικ του κατάλληλου/κατάλληλης και χειρίζοντας τα κατάλληλα κουμπιά, ο άνθρωπος ξεκλειδώνεται. Και εδώ είναι που επεμβαίνει το θέμα της κατάκτησης. Γιατί ναι, θα σε διεκδικήσω, αλλά για πόσο; Με λίγα λόγια, ο αρχικός μας σχολιασμός καυτηριάζει, το πόσο διαθετειμένος είσαι να ρίξεις τον εγωισμό και την εγωκεντρικότητα σου(που καθείς μας διαθέτει) και να δώσεις χώρο στον άλλο.(;) Γιατί τέλος, οι ''ψηλές μύτες'' απωθούνται.. ή να το πούμε διαφορετικά, ''Αν έχεις ψηλές μύτες'' απωθείσαι.. Αν προσπαθείς για το μαζί έλκεσαι..  ''Παραδώσου στο παγκόσμιο φαινόμενο''...7 σχόλια:

Paola Lauretano είπε...

I love the soundtrack of this movie!!!!
Kisses, Paola.

Expressyourself

My Facebook

Marija M. είπε...

I really wanna watch the movie!!! Love the soundtrack! xo

June είπε...

I did not like the books but need to check out the soundtrack! Glad you are back to blogging :)
xx
www.junewantsitall.com

Fresh Is Yummy είπε...

Great post with amaazing pictures!

http://freshisyummy.blogspot.com/2015/03/inspirations-instagram.html

sonia de macedo είπε...

I've read the books and the story wasn't really the best. I wouldn't pay money to see the movie either lol.

Sxx
www.daringcoco.com

June είπε...

I love it too
xx
www.JuneWantsItAll.com

Diana Cloudlet είπε...

I’m in love with your blog! Impressed by your beautiful photos and interesting posts! It’s great job! I’ll be happy to know your opinion about my blog!)

Diana Cloudlet
http://www.dianacloudlet.com/